Investera i ett massagebadkar för återhämtning

Vem tycker inte om att sjunka ner i ett bubblande massagebadkar med strilande vattenstrålar som masserar och knådar? Ett massagebadkar är ett annat namn för jacuzzi och innebär i korta ordalag en bubbelpool i badrummet.

Massagebadkarets fördelar är många. Dels får du muskelstimulans och massage av slitna och spända muskler och dels är det en mental återhämtning. På https://badspecialisten.se/kat/badkar/massagebadkar/ kan du hitta flera modeller som passar till badrummet.

Rätt massagebadkar för dig

Olika massagebadkar erbjuder olika funktioner och avkopplingsmoment för kroppen. Det finns även olika storlekar för familjebad medan en mindre modell passar ett mindre badrum eller enbart två personer. Extra massagefunktion för fötter, rygg och nacke, ergonomiska sittplatser och finesser som radio och ljuseffekter. Vilket massagebadkar blir din bästa vän i stressens tider?

Var noga med att ha rätt rengöring av massagebadkaret samt att vara lite försiktig med att använda schampo, tvål och andra rengöringsprodukter för kroppen i badvattnet. Det kan leda till stopp i avloppet.

Ditt hem ska vara din oas

Tänk på att den viktigaste platsen som ska vara din borg och din trygghetszon, bör vara ditt hem. Bättre är då att investera lite mer i vad du har hemma för att alltid känna dig avstressad där. Rätt inredning, en skön säng, mysig belysning, säkra lås och naturligtvis ett badrum med rätt utrustning för dig att varva ner med. Till ett massagebadkar finns det massor av andra saker du kan installera och använda för att få en komplett spakänsla, till exempel golvvärme, vackra klinkers, terapibelysning, höga fönster som vetter mot en fantastisk utsikt och underbara växter.

Utöver ett massagebadkar kan du installera en rejäl duschkabin med flera duschmunstycken, funktioner och utrymmen. Att varva bad och dusch är det optimala för att både komma igång på morgonen snabbt, och att sedan varva ner på kvällen.